T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / SANCAKTEPE - Borsa İstanbul Muhsin Yazıcıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Borsa İstanbul Muhsin Yazıcıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

0(216)4660012
MECLİS MAH. FARUK NAFİZ ÇAMLIBEL SK. NO4/1 SANCAKTEPE / İSTANBUL
Vizyon
Öğrencilerimizin; aklın ve bilimin ışığında; ilkeli, erdemli ahlaklı, çalışkan, milli değerlerini bilen, geliştiren ve sahip çıkan "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür" bireyler yetiştirmede ve Türkiye´yi bilgi toplumu olmaya yönlendirmede ´´Öncü´´ kuruluşlardan birisi olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitim Sisteminin temel amaçları doğrultusunda öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini bilgi, beceri ve özgüven kazanmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın,dini ve ahlaki hassasiyetlere sahip Atatürk ilke ve İnkılaplarına sımsıkı bağlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
KURUMUMUZ 2022-2023 YILINDA LGS 1.Sİ ÇIKARMIŞTIR.
Öğretim Şekli :NORMAL öĞRETİM
İNGİLİZCE, ARAPÇA
Ulaşım
OKULUMUZA ÇEKMEKÖY - ÜSKÜDAR METROSU İLE ÇEKMEKÖY DURAĞINA GELİNDİĞİNDE YÜRÜME MESAFESİNDEDİR. BUNUN DIŞINDA MERKEZİ KONUMDA BULUNMAKTADIR. ÇAMLIK OTOBÜS DURAĞINDA İNİLMESİ GEREKMEKTEDİR.
ÖĞRENCİ SERVİSİMİZ TALEBE GÖRE OLMAKTADIR.
Sancaktepe Kaymakamlığına 2,5KM uzaklıktadır.
KURUMUMUZ 2022-2023 YILINDA LGS 1.Sİ ÇIKARMIŞTIR.